Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Μενού Επιλογών

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ (Α.Μ.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ) ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο ΑθηνώνΔιαύγεια - Διαφάνεια στο κράτος

 

Επιτροπή Αποβλήτων

 

Europe

Αρχική > Διάρθρωση υπηρεσιών και τμημάτων του Νοσοκομείου > Διοίκηση > Αναπληρώτρια Διοικήτρια > Αυτόνομα Τμήματα > Εκπαίδευσης
Γραφείο Εκπαίδευσης PDF Εκτύπωση E-mail

Κιαμίλη Σταυρούλα Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132061582, 2132061586
Φαξ: 2132061499

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Καλώς ήρθατε στην σελίδα
του Γραφείου Εκπαίδευσης του Γ.Ν.Α. ΛΑΪΚΟ.


Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γρήγορης, σύγχρονης επικοινωνίας και πληροφόρησης για εκπαιδευτικά θέματα μεταξύ του γραφείου εκπαίδευσης και των όσων εργάζονται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Η σελίδα θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και θα περιλαμβάνει πληροφορίες:

  • για τους κύκλους εσωτερικών μαθημάτων, είτε για το σύνολο, είτε για ειδικές ομάδες του προσωπικού, που πραγματοποιούνται στο ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ
  • για εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια κλπ, που πραγματοποιούνται στο χώρο του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ
  • πληροφορίες για συνέδρια, σεμινάρια, επιστημονικές εκδηλώσεις κλπ, που πραγματοποιούνται εκτός του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ, και έρχονται σε γνώση του γραφείου εκπαίδευσης.
  • για προγράμματα εκπαίδευσης του ΚΕΚ ΛΑΙΚΟ, που πραγματοποιούνται είτε σαν επιδοτούμενα προγράμματα, είτε με άλλες μορφές.
  • υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορους κύκλους εσωτερικών μαθημάτων του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ.


Για την διευκόλυνση της πρόσβασης κάθε ενδιαφερόμενου, τα θέματα θα γίνει κάθε προσπάθεια να είναι χωρισμένα ανά κατηγορία προσωπικού και θέμα.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνεστε με email, όταν ανανεώνονται οι σελίδες του Γραφείου Εκπαίδευσης.