Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Μενού Επιλογών

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ (Α.Μ.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ) ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο ΑθηνώνΔιαύγεια - Διαφάνεια στο κράτος

 

Επιτροπή Αποβλήτων

 

Europe

Γραμματοσειρά

Increase Font Size Option 5 Reset Font Size Option 5 Decrease Font Size Option 5

Αναζήτηση

phoneΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικό κέντρο
213 2060800Τηλέφωνο Ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
1535
 
Τηλέφωνο Ραντεβού στα Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία
 
213 206 1458
213 206 1459

princelogo
hospital3
Αρχική > Διάρθρωση υπηρεσιών και τμημάτων του Νοσοκομείου > Διοίκηση > Διοικητικό Συμβούλιο
Διοικητικό Συμβούλιο PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ.Ν.Α. « ΛΑΪΚΟ »

 

Τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, ως κατωτέρω:

1. ΧΑΡΜΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΦιλίππουΠτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», ως Πρόεδρος.

2. ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΕΥΣΤΡ. ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ. Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.  

3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΤΙΜΗΣ του Αργυρίου, Συνταξιούχος Ξένος Ανταποκριτής, με αναπληρωτή του τον ΖΕΛΟΜΟΣΙΔΗ ΔΑΝΙΗΛ του Θεοδώρου, Συνταξιούχο Υπουργείου Οικονομικών.

4. ΣΤΥΨΑΝΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη,Ιατρός, με αναπληρώτριά της την ΚΟΥΒΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Ελευθερίου,  Νομικό.

5. ΛΕΝΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου, Ψυχίατρος, με αναπληρώτρια του την ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του Γεωργίου, Συνταξιούχο Νοσηλεύτρια.

6. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Κωνσταντίου,  κλάδου ιατρών ΕΣΥ, Διευθυντή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Αναισθησιολόγο, ως εκπρόσωπο των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Πέτρου, κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, Διευθυντή Καρδιολογική Κλινικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ».

7. ΦΟΥΡΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Χριστόφορου,  κλάδου ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», ως μοναδικό εκπρόσωπο του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται η  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΕΥΣΤΡ. ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ