Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Μενού ΕπιλογώνΔιαύγεια - Διαφάνεια στο κράτος

 

Επιτροπή Αποβλήτων

 

Europe

Γραμματοσειρά

Increase Font Size Option 5 Reset Font Size Option 5 Decrease Font Size Option 5

Αναζήτηση

phoneΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλεφωνικό κέντρο
213 2060800Τηλέφωνο Ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία
1535
 
Τηλέφωνο Ραντεβού στα Απογευματινά Εξωτερικά Ιατρεία
 
213 206 1458
213 206 1459

hospital3
Αρχική > Διάρθρωση υπηρεσιών και τμημάτων του Νοσοκομείου > Διοίκηση > Διοικητικό Συμβούλιο
Διοικητικό Συμβούλιο PDF Εκτύπωση E-mail

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ.Ν.Α. « ΛΑΪΚΟ »

 

Τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, ως κατωτέρω:

1. ΧΑΡΜΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΦιλίππουΠτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», ως Πρόεδρος.

2. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΤΙΜΗΣ του Αργυρίου, Συνταξιούχος Ξένος Ανταποκριτής, με αναπληρωτή του τον ΖΕΛΟΜΟΣΙΔΗ ΔΑΝΙΗΛ του Θεοδώρου, Συνταξιούχο Υπουργείου Οικονομικών.

3. ΣΤΥΨΑ ΝΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη,Ιατρός, με αναπληρώτριά της την ΚΟΥΒΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Ελευθερίου,  Νομικό.

4. ΛΕΝΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου, Ψυχίατρος, με αναπληρώτρια του την ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του Γεωργίου, Συνταξιούχο Νοσηλεύτρια.

5. ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ του Ιωάννη, Πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αναπληρωτής Διοικητής στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΛΑΪΚΟ», ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια του την ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Αποστόλου, υπάλληλο του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, Προϊσταμένη της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

6. ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του Ιωάννη, Επιμελητής Α’ Ορθοπεδικής Κλινικής, κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΜΑΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΒασιλείουΕπίκουρο Καθηγητή Β’ Χειρουργικής Κλικικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ».

7. ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ανδρέα, κλάδου TE Νοσηλευτικής, ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την ΓΕΩΡΓΑΚΗ - ΤΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΗ του Ιωάννη, κλάδου TE Ιατρ. Εργαστηρίων, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ».

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο ΤΑΡΑΝΤΙΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ.