Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Γενικό Νοσοκομείο Αττικής

Μενού Επιλογών

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ (Α.Μ.Ε.Α. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ) ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ/ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο ΑθηνώνΔιαύγεια - Διαφάνεια στο κράτος

 

Επιτροπή Αποβλήτων

 

Europe

Αρχική > Διάρθρωση υπηρεσιών και τμημάτων του Νοσοκομείου > Ιατρική Υπηρεσία > ΤΜΗΜΑΤΑ > ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

     

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Π.Γ.Ν.Α «ΛΑΙΚΟ» δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια και παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς νοσηλευόμενους και των εξωτερικών ιατρείων ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, αναπηρία ή όποια άλλη ιδιαιτερότητα και με σεβασμό στις ανάγκες τους. Υποστηρίζει σε συναισθηματικά, κοινωνικά και πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας με συνέπεια, αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα. Συνεργάζεται και με άλλες ειδικότητες στο πλαίσιο του νοσοκομείου, υιοθετώντας μια διεπιστημονική προσέγγιση. Επίσης, συνεργάζεται με τις οικογένειες και τους φροντιστές των ασθενών καθώς και με άλλες υπηρεσίες για την καλύτερη κατά το δυνατό εξωνοσοκομειακή προσαρμογή του ασθενή. Συχνά έχει ένα διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ του γιατρού και του ασθενή, καθώς και του ασθενή και της κοινότητας.


ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Στην Κοινωνική Υπηρεσία προβλέπονται 9 θέσεις εργασίας ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας και από τον Νοέμβριο του 2014 είναι καλυμμένες οι τρεις από Κοινωνικούς Λειτουργούς πτυχιούχους ΤΕΙ/ΑΕΙ με Μεταπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών και πολυετή εμπειρία.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η Κοινωνική Υπηρεσία παρέχει εξάμηνη πρακτική άσκηση τελειοφοίτων της σχολής Κοινωνικής Εργασίας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: 213 20 61 575, 2131 20 61 068
FAX: 213 20 61 788
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.