Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Γραφείο Εκπαίδευσης

Κούρτη Μαρία, RN, MSc, Phd
Υπεύθυνη Γραφείου Εκαπίδευσης ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132061582, 2132061586
Φαξ: 2132061499

email: ekplaiko@gmail.com, ekpaideysh@laiko.gr

 

Καλώς ήρθατε στην σελίδα
του Γραφείου Εκπαίδευσης του Γ.Ν.Α. ΛΑΪΚΟ.

Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γρήγορης, σύγχρονης επικοινωνίας και πληροφόρησης για εκπαιδευτικά θέματα μεταξύ του γραφείου εκπαίδευσης και των όσων εργάζονται στο Λαϊκό νοσοκομείο.

Η σελίδα θα ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και θα περιλαμβάνει πληροφορίες:

  • για τους κύκλους εσωτερικών μαθημάτων, είτε για το σύνολο, είτε για ειδικές ομάδες του προσωπικού, που πραγματοποιούνται στο ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ
  • για εκδηλώσεις, σεμινάρια, συνέδρια κλπ, που πραγματοποιούνται στο χώρο του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ
  • πληροφορίες για συνέδρια, σεμινάρια, επιστημονικές εκδηλώσεις κλπ, που πραγματοποιούνται εκτός του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ, και έρχονται σε γνώση του γραφείου εκπαίδευσης.
  • για προγράμματα εκπαίδευσης του ΚΕΚ ΛΑΙΚΟ, που πραγματοποιούνται είτε σαν επιδοτούμενα προγράμματα, είτε με άλλες μορφές.
  • υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορους κύκλους εσωτερικών μαθημάτων του ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ.

Για την διευκόλυνση της πρόσβασης κάθε ενδιαφερόμενου, τα θέματα θα γίνει κάθε προσπάθεια να είναι χωρισμένα ανά κατηγορία προσωπικού και θέμα.

Υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνεστε με email, όταν ανανεώνονται οι σελίδες του Γραφείου Εκπαίδευσης.

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.