Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Π.Γ.Ν.Α «ΛΑΙΚΟ» δραστηριοποιείται πάνω από 50 χρόνια και παρέχει υπηρεσίες σε ασθενείς νοσηλευόμενους και των εξωτερικών ιατρείων ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, αναπηρία ή όποια άλλη ιδιαιτερότητα και με σεβασμό στις ανάγκες τους. Υποστηρίζει σε συναισθηματικά, κοινωνικά και πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της νοσηλείας με συνέπεια, αξιοπιστία και εμπιστευτικότητα. Συνεργάζεται και με άλλες ειδικότητες στο πλαίσιο του νοσοκομείου, υιοθετώντας μια διεπιστημονική προσέγγιση. Επίσης, συνεργάζεται με τις οικογένειες και τους φροντιστές των ασθενών καθώς και με άλλες υπηρεσίες για την καλύτερη κατά το δυνατό εξωνοσοκομειακή προσαρμογή του ασθενή. Συχνά έχει ένα διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ του γιατρού και του ασθενή, καθώς και του ασθενή και της κοινότητας.

ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Στην Κοινωνική Υπηρεσία προβλέπονται 9 θέσεις εργασίας ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας και από τον Νοέμβριο του 2014 είναι καλυμμένες οι τρεις από Κοινωνικούς Λειτουργούς πτυχιούχους ΤΕΙ/ΑΕΙ με Μεταπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών και πολυετή εμπειρία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Η Κοινωνική Υπηρεσία παρέχει τετράμηνη πρακτική άσκηση τελειοφοίτων της σχολής Κοινωνικής Εργασίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηλέφωνο: 213 20 61 575, 2131 20 61 068
FAX: 213 20 61 788
Email: kypiresia@laiko.gr

 

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.