Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ.Ν.Α. « ΛΑΪΚΟ »

  1. Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου : ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΡΟΪΔΗΣ.
  1. ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ του Ευστράτιου, με Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών καΠολιτικών Επιστημών, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ», ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Αποστόλου, Διευθύντρια της Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.
  1. ΜΠΑΡΟΥΤΣΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ του Παναγιώτη, με Ασφαλιστικός Σύμβουλος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον ΚΟΥΡΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟ του Παναγιώτη,, Διοικητικό Υπάλληλο.
  1. ΣΙΑΝΗΣ ΦΩΤΙΟΣ του Ιωάννη, Συνταξιούχος ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τουτον ΡΕΝΤΙΦΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟ του Κωνσταντίνου, Καθηγητή Φιλολογίας.
  1. ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Λυσίππου,, Διευθυντής Διοικήσεως της Εκκλησίας της Ελλάδος ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά του την ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Γκίκα, Δημόσιο Υπάλληλο.
  1. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου, Διευθυντής ΜΕΘ – Ε.Σ.Υ. ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος των ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΚΑΚΛΑΜΑΝΟ ΑΙΜΙΛΙΟ του Δημητρίου,  ειδικευόμενο ιατρό Παθολογίας.
  1. ΟΡΦΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου, υπάλληλος κατηγορίας ΤΕ κλάδου Νοσηλευτικής με βαθμό Α’ ως τακτικό μέλος – εκπρόσωπος τωνεργαζομένων – πλην ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή του τον ΦΟΥΡΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Χριστοφόρου,  υπάλληλο κατηγορίας ΤΕ κλάδου Ιατρικών Εργαστηρίων, με βαθμό Α’.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

 

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.