Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Διοικητικό Συμβούλιο

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Γ.Ν.Α. « ΛΑΪΚΟ »

Τον ορισμό μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής, ως κατωτέρω:

1. ΧΑΡΜΑΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΦιλίππουΠτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής του Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ», ως Πρόεδρος.

2. ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΕΥΣΤΡ. ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ. Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

3. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΝΤΙΜΗΣ του Αργυρίου, Συνταξιούχος Ξένος Ανταποκριτής, με αναπληρωτή του τον ΖΕΛΟΜΟΣΙΔΗ ΔΑΝΙΗΛ του Θεοδώρου, Συνταξιούχο Υπουργείου Οικονομικών.

4. ΣΤΥΨΑΝΕΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Ιωάννη,Ιατρός, με αναπληρώτριά της την ΚΟΥΒΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ του Ελευθερίου,  Νομικό.

5. ΛΕΝΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου, Ψυχίατρος, με αναπληρώτρια του την ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ του Γεωργίου, Συνταξιούχο Νοσηλεύτρια.

6. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του Κωνσταντίου,  κλάδου ιατρών ΕΣΥ, Διευθυντή Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, Αναισθησιολόγο, ως εκπρόσωπο των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρωτή του τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Πέτρου, κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, Διευθυντή Καρδιολογική Κλινικής, ομοίως, που υπηρετούν αμφότεροι στο Γ.Ν.Α. «ΛΑΪΚΟ».

7. ΦΟΥΡΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Χριστόφορου,  κλάδου ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων, του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», ως μοναδικό εκπρόσωπο του λοιπού, πλην ιατρών Ε.Σ.Υ., προσωπικού του Νοσοκομείου.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται η  ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΕΥΣΤΡ. ΕΓΓΛΕΖΟΠΟΥΛΟΥ

 

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.