Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Α’ Παθολογική Κλινική – Εκπαιδευτικές διαδικασίες

 

Το εκπαιδευτικό έργο της Κλινικής διακρίνεται σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό. Η κλινική εκπαιδεύει φοιτητές Ιατρικής Ζ’, Η’ εξαμήνου καθώς και τελειόφοιτους της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στο μεταπτυχιακό επίπεδο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απαρτίζεται εκτός της κλινικής άσκησης και από διαλέξεις στελεχών της κλινικής, παρουσιάσεις ενδιαφερόντων περιστατικών και βιβλιογραφική ενημέρωση από τα μέλη ΔΕΠ της Κλινικής, καθώς και διαλέξεις προσκεκλημένων ομιλητών. Στόχος του μεταπτυχιακού της προγράμματος είναι αφ’ενός μεν η εκπαίδευση των ειδικευομένων ιατρών (25 θέσεις ειδικευομένων) αφ’ετέρου δε η συνεχιζόμενη εκπαίδευση του επιστημονικού της δυναμικού.

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.