Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Βιοχημικό Τμήμα – Προσωπικό

 

Διευθυντής:
Μαρόπουλος Γεώργιος – Κωνσταντίνος
του Διονυσίου
Τηλ: 213 206 1384 εσ. 6584
Ειδικότητα: ιατρός – βιοπαθολόγος
Ημερ. Γέννησης: 13/02/1952
Πτυχιούχος τής Ιατρικής Σχολής Αθηνών στις 09/05/1978.
Τίτλος της ειδικότητας της Μικροβιολογίας- Βιοπαθολογίας από το 1986. Βιοπαθολόγος στα Νοσοκομεία, ΥΓΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ, Α. ΦΛΕΜΙΓΚ ΑΘΗΝΩΝ. Στο Βιοχημικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ από το 1988 έως το 2002, με τον βαθμό του επιμελητή Β’ και Α΄ Μικροβιολογίας-Βιοπαθολογίας. Υπεύθυνος της λειτουργίας αναλυτή αέριου χρωματογράφου – φασματογράφου μαζών (G. C. -M. S. ) του Βιοχημικού τμήματος. Έξι χρόνια στον προσδιορισμό οργανικών και λιπαρών οξέων εξετάσεων διαγνωστικής αξίας των μεταβολικών κληρονομικών νοσημάτων. Οι διαγνωστικές εξετάσεις αποτέλεσαν μοναδικό κέντρο αναφοράς στην Ελλάδα. Από τον Νοέμβριο του 2002 μέχρι σήμερα εργάζομαι στο Γ. Ν. Α. “Λαικό” με βαθμό του διευθυντή Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας.
Μετεκπαίδευση από το 1990 έως το 1991, στο Βιοχημικό Τμήμα των Ιδρυμάτων: THE HOSPITALS FOR SICK CHILDREN και INSTITUTE OF CHILD HEALTH (University of London), ως Hononary Senior Registrar και ως Specialist Fellow. Συμμετείχα σε ερευνητικό πρόγραμμα τού ΚΕΣΥ του Υπουργείου Υγείας. Έχω συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων ως εκπαιδευόμενος και ως εκπαιδευτής, στην Ελλάδα την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και στην εκπόνηση πειραματικών μελετών, εκπαιδευτικών ομιλιών, συμμετοχών και επιστημονικών δημοσιεύσεων σε περίπου 150, αθροιστικά, σε περιοδικά και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΜΟΝΙΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

Α) ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ – ΚΛΑΔΟΣ ΠΕ, ΧΗΜΙΚΟΙ- ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΙ- ΒΙΟΛΟΓΟΙ.

1.    ΓΚΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Βιοχημικός.
2.    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Βιολόγος.
3.    ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΕΛΛΗ ΑΝΝΑ, Βιοχημικός.
4.    ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΑΙΖΥ, Βιοχημικός.
5.    ΜΑΛΛΙΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, Χημικός.
6.    ΜΗΝΑΪΔΗΣ ΜΗΝΑΣ, Χημικός, .
7.    ΤΑΚΟΥ ΑΝΝΑ, Βιολόγος.

Β) ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΙ – ΚΛΑΔΟΣ ΤΕ.

1.    ΒΑΚΑΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ.
2.    ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ.
3.    ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ
4.    ΝΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΑ.
5.    ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ ΑΙΜΙΛΙΑ.
6.    ΤΣΕΤΣΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ.

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.