Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Ουρολογική Κλινική – Εξειδικευμένα τμήματα – Εξωτερικά Ιατρεία

 

Ραντεβού τακτικών ιατρείων: 1535

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Ογκολογικό Εξωτερικό Ιατρείο
(υπεύθυνος κ. Δ. Μητρόπουλος, Καθηγητής)
Λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09:00 – 11:00 π.μ. Στο ιατρείο αυτό προσέρχονται για θεραπεία με ενδοκυστικές εγχύσεις οι ασθενείς με επιφανειακό καρκίνο της ουροδόχου κύστεως και γενικότερα εφαρμόζονται οι θεραπείες και ο τρόπος παρακολούθησης που έχει αποφασιστεί στο Ογκολογικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει κάθε Πέμπτη 07:30 – 08:30 π.μ. και στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι ιατροί της Κλινικής.

Ουροδυναμικό Εξωτερικό Ιατρείο, Ακράτειας Ούρων και Γυναικολογικής Ουρολογίας
(υπεύθυνος κ. Δ. Μπούγας, Αν. Διευθυντής Ε.Σ.Υ.)
Το Ουροδυναμικό Ιατρείο, λειτουργεί κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11:00 -13:00 και το περασμένο έτος πραγματοποιήθηκαν περίπου 130 ουροδυναμικοί έλεγχοι. Το ιατρείο διαθέτει από το τέλος του 2002 το υπερσύγχρονο μηχάνημα DUET της Medtronic.
Το Ιατρείο Ακράτειας Ούρων και Γυναικολογικής Ουρολογίας, λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 – 13:00 .

Ανδρολογικό Εξωτερικό Ιατρείο
(υπεύθυνος κ. Χρ. Αλαμανής, Επίκουρος Καθηγητής)
Λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 – 14:00 όπου εξετάζονται ασθενείς με προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Τον περασμένο χρόνο εξετάσθηκαν περισσότεροι από 250 ασθενείς. Σε συνεργασία με το ακτινολογικό τμήμα του Λαϊκού Νοσοκομείου εκτελούνται έγχρωμα Doppler των πεϊκών αγγείων για την διάγνωση της αιτιολογίας της στυτικής δυσλειτουργίας.

Εξωτερικό Ιατρείο Νεφρολιθίασης
(υπεύθυνος κ. Κ. Στραβοδήμος, Επίκουρος Καθηγητής)
Λειτουργεί κάθε Τρίτη 12:00 – 13:30 όπου εξετάζονται ασθενείς με προβλήματα λιθίασης ουροποιητικού συστήματος και υποτροπιάζουσες νεφρολιθιάσεις.

Εξωτερικό Ιατρείο Προστάτη
(υπεύθυνος κ. Ι. Αναστασίου, Λέκτορας)
Λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:00 – 14:00 όπου εξετάζονται ασθενείς με προβλήματα από τον προστάτη αδένα (υπερτροφία, καρκίνωμα, προστατίτιδες). Τον περασμένο χρόνο εξετάσθηκαν περίπου 300 ασθενείς.

Εξωτερικό Ιατρείο Προσθετικής Ουρολογίας
(υπεύθυνος κ. Ι Αδαμάκης, Λέκτορας)
Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 και αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο ιατρείο Δημόσιας Μονάδας Υγείας που αφορά στον έλεγχο και την αντιμετώπιση ασθενών που χρήζουν θεραπείας με τοποθέτηση προσθετικών υλικών (τεχνητοί σφιγκτήρες, πεϊκές προθέσεις πλέγματα κυστεοκήλης κλπ).

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.