Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Τμήμα Ανοσολογίας Ιστοσυμβατότητας – Εκπαιδευτικές διαδικασίες

 

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ
Η Ανοσολογία στην Ελλάδα δεν αναγνωρίζεται ακόμη ως ανεξάρτητη ειδικότητα.
Εν τούτοις το Τμήμα παρέχει ολοκληρωμένη, εγκεκριμένη εκπαίδευση (από 21/07/1989 – Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας) στον τομέα της Ανοσολογίας για τις Ειδικότητες της Βιοπαθολογίας ( 6 μήνες) και την Ειδικότητα της Ρευματολογίας και Αλλεργιολογίας (4 μήνες).
Οι ειδικευόμενοι παρακολουθούν το επαναλαμβανόμενο θεωρητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Ανοσολογία της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας (Γραμματεία: κ.Αγγελοπούλου τηλ 210 7211845), που αποτελεί μέρος του συνολικού εκπαιδευτικού προγράμματος για την ειδικότητα της Ιατρικής Βιοπαθολογίας και οργανώνεται από την ΠΕΙΒ (Πανελλήνια Ένωση Ιατρικής Βιοπαθολογίας). Σε αυτό συμμετέχουν όλες οι επιστημονικές εταιρείες της Ιατρικής Βιοπαθολογίας ( Γραμματεία ) Ascent τηλ 210 7247906.
Οι ιατροί του Τμήματος συμμετέχουν στο ανωτέρω πρόγραμμα, καθώς και στις επιστημονικές δραστηριότητες διαφόρων επιστημονικών εταιρειών όπως : η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας, η Ελληνική  Εταιρεία Κυτταρομετρίας, η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, κλπ
Επιπλέον, στο Τμήμα οργανώνεται κάθε χρόνο Πρόγραμμα Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης όλου του προσωπικού.

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.