Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ

Αγαπητές/τοί Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) σε συνεργασία με την Ένωση Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος (ΕΔ-ΔΕ) διοργανώνει την επιστημονική εκδήλωση  «7η Ημερίδα Διατροφής Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν. & 5η Διημερίδα Διατροφής ΕΔ-ΔΕ» με θέμα «Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ το Σάββατο και την Κυριακή 8-9 Οκτωβρίου 2022, στο αμφιθέατρο «Φαίδων Φέσσας» στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Η θεματολογία του συνεδρίου θα περιλαμβάνει διαλέξεις για τη Διατροφή, τον Διαβήτη, την Παχυσαρκία, το Μικροβίωμα και τα Μεταβολικά Νοσήματα, τη Γενετική, την Άσκηση, την Ψυχολογία της Διατροφής .

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος και της Οργανωτικής Επιτροπής της επιστημονικής εκδήλωσης, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας, είτε με τη φυσική σας παρουσία, είτε με τη διαδικτυακή σας συμμετοχή. Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Για την εγγραφή σας (δωρεάν) πατήστε εδώ https://e-talk.gr/registration-empakan-edde/

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος Περ. Τμήματος
Μανωλαράκης Μανώλης
Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής
Δημοσθενόπουλος Χαρίλαος
MMedSci. PhD

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.