Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Δικαιολογητικά για την Επταμελή Επιτροπή Πιστοποίησης Παθήσεων του Νοσοκομείου για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.)

Τα δικαιολογητικά για την Επταμελή Επιτροπή Πιστοποίησης Παθήσεων του Νοσοκομείου για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.),  θα παραλαμβάνονται έως την 23 Δεκεμβρίου 2022 (23/12/2022) δια ζώσης ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή και απόδειξη παραλαβής ή ταχυμεταφορά (courier) που φέρει ημερομηνία έως την 23 Δεκεμβρίου 2022 (23/12/2022).

Δεν θα δοθεί ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ.

Επίσης, δεν θα παραλαμβάνονται δικαιολογητικά που δεν πληρούν τα κριτήρια σύμφωνα με την εγκύκλιο  του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.