Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Με μεγάλη χαρά σας καλούμε στην Ημερίδα με τίτλο: «Οι Νοσηλευτές ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή: “When nurses lead, health follows”» του ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου 2022, ώρα 8:30- 15:30 στο Αμφιθέατρο “ΦΑΙΔΩΝ ΦΕΣΣΑΣ” του νοσοκομείου μας.

Η εκδήλωση αποσκοπεί στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του προσωπικού υγείας, αλλά και όλων των εργαζομένων και των πολιτών σχετικά με την κλιματική αλλαγή, προκειμένου να συνδεθεί με καθημερινές συνήθειες και πρακτικές και να καλλιεργηθεί κουλτούρα πρόληψης και προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή καθώς και μετριασμού των συνεπειών της στο πλαίσιο λειτουργίας του νοσοκομείου.

Ευελπιστούμε η Ημερίδα να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να αποτελέσει μια επωφελή και εποικοδομητική επιστημονική συνάντηση.

Μετά τιμής 

Η Πρόεδρος της Ημερίδας

Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

Θεώνη Ζούγκου

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.