Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

Πρόσκληση στον 3ο Κύκλο Εσωτερικών Εκπαιδευτικών μαθημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝΑ «ΛΑΪΚΟ»

Η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Ποιότητας, Έρευνας και Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης του «ΛΑΪΚΟ» σας προσκαλούν στον 3ο Κύκλο Εσωτερικών Εκπαιδευτικών μαθημάτων.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης και εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας e-Presence. Ο σχετικός σύνδεσμος θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων. Τα δια ζώσης μαθήματα θα λάβουν χώρα στο Αμφιθέατρο του 5ου ορόφου («Φ.Παυλάτος») κάθε Τετάρτη 11:30-12:30 ξεκινώντας από την Τετάρτη, 15/12/21.

Η παρουσία όλου του Νοσηλευτικού Προσωπικού είναι εθελοντική. Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα χορηγηθεί Βεβαίωση ανά εκπαιδευτική ενότητα παρακολούθησης δια ζώσης και συλλογικά σε όσους παρακολουθήσουν δια ζώσης ολόκληρο τον κύκλο μαθημάτων.

Τέλος, σας γνωστοποιούμε ότι στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του ιού SARS-Cov-2 και προκειμένου να προγραμματιστεί η ομαλή διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος,  ο χώρος του Αμφιθεάτρου μπορεί να υποδεχτεί περιορισμένο αριθμό εκπαιδευομένων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-3ος Κύκλος Νοσηλευτικών Μαθημάτων

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.