Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

HΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ

6η Ημερίδα Διατροφής ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9.10.21

Διατροφικές Παρεμβάσεις στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου

Η 6η Ημερίδα Διατροφής της εταιρείας ΕΜΠΑΚΑΝ θα πραγματοποιηθεί στις 9 Οκτωβρίου στο Αμφιθέατρο του Λαϊκού Νοσοκομείου με θεματολογία που σχετίζεται με τη διατροφή στα μεταβολικά νοσήματα, αλλά και την άσκηση, την ψυχολογία και την τεχνολογία των τροφίμων. Η Ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται για θέματα διατρφοής και ποιότητας τρόπου ζωής.

Οι Ημερίδες Διατροφής τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν μία ευκαιρία για συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων πάνω σε θέματα διατροφής και καρδιαγγειακού κινδύνου, για πάνω από 250 άτομα κάθε χρόνο, με ένα πολύ ζωντανό και διαδραστικό τρόπο που κάθε χρόνο συμβάλει στη μεγάλη τους επιτυχία και αποδοχή από τους συμμετέχοντες.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ΥΒΡΙΔΙΚΑ, με τη φυσική και ενεργή συμμετοχή των συνέδρων αλλά και την ταυτόχρονη παρακολούθησή του από Επαγγελματίες Υγείας μέσω Διαδικτύου, σε εναρμόνιση με το εξαγγελθέν Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην online φόρμα συμμετοχής.

Σε περίπτωση που για επιδημιολογικούς λόγους επιβληθεί από την Πολιτεία απαγόρευση συνεδρίων με φυσική παρουσία, η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί καθ΄ ολοκληρίαν διαδικτυακά.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Χάρης Δημοσθενόπουλος

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.