Αγ. Θωμά 17, Τ.Κ. 11527, Αθήνα

UPTODATE (Βάση κλινικών πληροφοριών)

uptodate logo

Το UpToDate είναι μία ηλεκτρονική, αναλυτικότατη πηγή κλινικών πληροφοριών, σχεδιασμένη ώστε να παρέχει έγκυρες και ενημερωμένες απαντήσεις, σε ερωτήσεις που αναφύονται κατά την διάγνωση και θεραπεία των ασθενών.

Το UpToDate περιλαμβάνει πάνω από 7.000 κλινικά άρθρα, τα οποία αναφέρονται και καλύπτουν την πλειονότητα των Παθολογικών ειδικοτήτων.

Πάνω από 3.000 ειδικοί ανασυνθέτουν τα πλέον σύγχρονα κλινικά στοιχεία και παρουσιάζουν τις εγκυρότερες κλινικές συστάσεις. Το UpToDate ανανεώνεται κάθε τετράμηνο, συλλέγει στοιχεία από περισσότερα από 375 διεθνούς φήμης ιατρικά περιοδικά και περιέχει πληροφορίες (αλληλεπιδράσεις, αντενδείξεις κ.α.) για περισσότερες από 3.900 δραστικές – φαρμακευτικές ουσίες.

Το Νοσοκομείο μας, ακολουθώντας το παράδειγμα των μεγαλυτέρων Ιδρυμάτων διεθνώς, προχώρησε συνδρομή χρήσης, ώστε όλο το προσωπικό να μάθει περισσότερα για το UpToDate, να βιώσει την χρησιμότητά του και να αποκομίσει τα οφέλη, τα οποία παρέχει αυτό το διεθνώς αποδεκτό και εκτιμώμενο «εργαλείο – βοήθημα».

Από οποιοδήποτε τερματικό του Ιδρύματος Μπορείτε να συνδεθείτε ελεύθερα:

www.uptodate.com/online

Επιλογές Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookie. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.